Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije

Novosti:
Početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Područne škole Podgorje"

Početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Područne škole Podgorje"

Održana početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Područne škole Podgorje"

Regionalni koordinator razvoja PSŽ sudjelovao na Danima regionalnoga razvoja i EU fondova u Šibeniku

Regionalni koordinator razvoja PSŽ sudjelovao na Danima regionalnoga razvoja i EU fondova…

Dani regionalnoga razvoja i EU fondova konferencija je Ministarstva regionalnoga razv…

Arhiva novosti

Ministarstvo poduzetništva poziva poduzetnike na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka"

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka", koje će se održati 1. i  2. rujna 2016. godine u  Splitu.

Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.

Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom  do poduzetništva bez prepreka“.

U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera,  do žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.
Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine  započinje sa panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom  savjetovanja.

Ovu manifestaciju vidimo kao izuzetnu prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva, stoga bi nam bila iznimna čast i zadovoljstvo da se odazovete na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.
 
Na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu prijavite se ovdje

POZIVNICA

PROGRAM DOGAĐANJA

Članak preuzet s https://poduzetnistvo.gov.hr/vijesti/xx-nacionalno-savjetovanje-o-gospodarstvu-i-poduzetnistvu/1473

Novosti