Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije - PANORA

Novosti:
Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekta prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema Programu pripreme lokalnih razvo…

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Regionalna razvojna agencija…

Održan mjesečni  sastanak ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sa županima i regionalnim koordinatorima

Održan mjesečni sastanak ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sa župa…

U srijedu, 6. rujna 2017. godine, u Zagrebu je održan mjesečni sastanak ministrice regiona…

Počinje provedba projekta „Poduzetnički inkubator Požega“

Počinje provedba projekta „Poduzetnički inkubator Požega“

Upravni odjel za europske integracije Grada Požege je u studenom prošle godine prijavio pr…

Arhiva novosti

Učenicima s teškoćama osigurani pomoćnici u naredne 4 godine

Učenicima s teškoćama osigurani pomoćnici u naredne 4 godine

Za projekt osiguranja pomoćnika učenicima s teškoćama u razvoju koji će se provoditi u 17 odgojno-obrazovnih ustanova, osnovnih i srednjih škola na području Požeško-slavonske županije iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Požeško-slavonske županije i Grada Požege osigurano je gotovo 15 milijuna kuna. Ta su sredstva namijenjena za 80-ak pomoćnika učenicima u nastavi, njih oko 35 u osnovnim školama kojima je osnivač Grad Požega te oko 46 u županijskim školama, svake iduće 4 školske godine. Pomoćnici će skrbiti za 36 učenika u požeškim školama i 70-ak učenika na području Požeško-slavonske županije.
Svečanom potpisivanju ugovora za projekt “Obrazujmo se zajedno IV” nositelja Požeško-slavonske županije nazočio je i ugovor potpisao s ministricom znanosti obrazovanja i sporta Blaženkom Divjak zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović. Za projekt „PETICA ZA DVOJE –Pomoć –Edukacija–Tim–Integracija–Ciljanost–Afirmacija ZA DVOJE–IV. faza” kojemu je nositelj Grad Požega u ime Grada Požege ugovor s ministricom Divjak potpisao je pročelnik Upravnog odjela za europske integracije doc.dr.sc. Marko Šostar. 
Projekt „Obrazujmo se zajedno IV“ provodit će Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o., a projekt 'Petica za dvoje' Upravni odjel za EU integracije Grada Požege.

 

Novosti